Korszerűbb tárhelykezelő rendszer, megbízhatóbb tárhely szolgáltatás

2018.jan.7. | Hírek

Ez év elején rendszereinket teljesen új szerverre helyezzük, melynek eredményeként:

  • az összes rendszerkomponens frissítése megtörténik,
  • prémium minőségű, magyar nyelvű, felhasználóbarát tárhely kezelő rendszert vezetünk be (Plesk),
  • több mint 150 féle alkalmazás és keretrendszer telepíthető (pl. WordPress, Joomla, Drupal) a tárhelyre egyetlen kattintással,
  • elérhetővé válik a WordPress Eszközkészlet,
  • lehetőség lesz ingyenes tanúsítványok telepítésére egy kattintással, így látogatói biztonságos kapcsolaton keresztül érhetik el weboldalát,
  • minden igényt kielégítő, részletes web statisztikákat tekinthet meg,
  • legújabb PHP technológiát is támogatja a rendszer (jelenleg a 7.2.0 verzió), ugyanakkor a régebbi verziók (5.3.x, 5.6.x, 7.0.x, 7.1.x) is elérhetőek maradnak.

Mindezt továbbra is az eddig megszokott áron kínáljuk!

Az átállás előkészítése folyamatban van, melyre várhatóan január 27-én, szombaton hajnalban fog sor kerülni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az átállás zökkenőmentes legyen, viszont teljesen nem tudjuk kizárni kisebb problémák lehetőségét. Kérjük, hogy amennyiben bármi problémát észlel a tárhely szolgáltatásban, jelezze számunkra e-mailben a tarhely@evonit.hu címen.

Szintén ez év elején várható, hogy cégünk áttér a környezetbarát e-számla megoldásra, mely lehetővé teszi, hogy a jövőben elektronikus úton kapja meg számláját.

És még egy jó hír a végére: tárhely ügyfeleink számára a domain árakat jelentősen csökkentjük! Néhány példa új árainkra, a legnépszerűbb végződéseket figyelembe véve:

  • .hu: regisztráció 2 évre: 2.990 Ft + ÁFA, majd az éves megújítások 1.490 + ÁFA
  • .net, .org, .com: 1 éves fenntartás: 3.490 Ft + ÁFA
  • .eu: 1 éves fenntartás: 3.390 Ft + ÁFA

Cégünk, az EvonIT Bt. és utódja, az EvonIT Consulting Kft. 2004 májusa óta nyújt tárhely és domain ügyintézési szolgáltatásokat. Az elmúlt, majdnem 14 év alatt folyamatosan dolgoztunk azon, hogy tárhelyeink minősége ügyfeleink megelégedésére szolgáljon. Ezen felül törekszünk az egyedi ügyféligények kielégítésére is. 2011 óta független monitorozó cég tanúsítja tárhelyeink stabil működését. Eszerint 6 éves átlagban 99,9 %-os rendelkezésre állással működött web tárhely szolgáltatásunk, vagyis alig több, mint 2 nap leállás volt 6 év alatt, a bejelentett rendszerkarbantartásokat is beleértve! Ez a statisztika bármikor megtekinthető ezen a linken: http://stat.evonit.hu.

Továbbra is az vezérel minket, hogy a rohamosan fejlődő informatikai környezetben versenyképes áron tudjunk stabil hátteret biztosítani az internetes megjelenéshez, online alkalmazások működtetéséhez.

Bízunk benne, hogy fejlesztéseink elnyerték tetszését!